Header Image

Terviseohutus

Terviseohutus ja vaktsineerimine

Station Narva soovib pakkuda oma külalistele võimalikult turvalist festivalikogemust. Seega kontrollime festivalil osalejate tervisesertifikaati ja pakume kiirtestimise võimalust.

Festivalil saad osaleda, kui:

→ Digitaalse tervisesertifikaadiga, mis tõestab COVID-19 vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tõendi saad luua patsiendiportaalis digilugu.ee. Tõendi (oluline on QR kood!) saab salvestada telefoni või printida välja ning see kehtib koos isikut tõendava dokumendiga.
→ Tuled festivalile kuni 72 tundi varem tehtud negatiivse PCR-testiga
→ Kohapeal tehtud tasuta kiirtestiga. Soovitame tulla testima vähemalt tund enne festivalialale sisenemist, või, veel parem, eelmisel päeval. Testitulemuse ooteaeg on küll vaid 10–15 minutit, kuid tekkida võib järjekord.

Vastavalt valitsuse otsusele ei pea nakkusohtlikkust tõestama alla 18 a. vanused inimesed.

Festivali kiirtestimise punkt on avatud Narva linnuse sissepääsu juures:
N, 5. augustil 11.00–20.00
R, 6. augustil 11.00–00.00
L, 7. augustil 11.00–00.00

Kutsume vaktsineerima!

Et saaksime kõik tavapärase elu juurde tagasi pöörduda ja muretult kohtuda, on oluline, et võimalikult suur hulk inimesi saaks COVID-19 haiguse vastu kiirelt vaktsineeritud. Koostöös Narva Haiglaga pakume võimalust lasta end festivalipäevadel tasuta vaktsineerida Narva linnuse sissepääsu juures.

Narva Haigla vaktsineerimisbuss Narva linnuse sissepääsu parklas:
N, 5. augustil 11.00–20.00
R, 6. augustil 11.00–00.00
L, 7. augustil 11.00–00.00

Vaktsineerimine on tasuta ja toimub ilma eelregistreerimiseta kõikidele huvilistele.
Vaktsineerimisel kasutatakse Pfizeri vaktsiini, mille teise doosi manustamise aeg on kuue nädala pärast. Maksimaalne kaitse COVID-19 viiruse vastu saavutatakse Pfizeriga nädal peale teist doosi.
Station Narva 2021 korraldatakse vastavalt avalikele üritustele kehtivatele reeglitele, mis aitavad vältida koroonaviiruse levitamist või sellesse nakatumist.