Header Image

Praktiline Info

PRAKTILINE INFO

Festivalipass hinnaga 45 eurot tagab sissepääsu muusikafestivalile 8. ja 9. septembril Vabal Laval (Linda 2) ja järelpeole Ro-Ro klubis (Jõe 2). Päevapilet hinnaga 25 eurot kehtib vaid piletil märgitud kuupäevadel. Kuni 12-aastased pääsevad festivalile koos täisealise vastutava saatjaga tasuta.

Piletite eelmüük: shop.tmw.ee ja Piletilevi. Kui festivalipääsmed pole läbi müüdud, on neid võimalik osta ka üritusel kohapeal.

Festivalipass või päevapilet tuleb vahetada käepaela vastu Station Narva infopunktis neljapäeval, 7. septembril Raekoja platsil või reedel ja laupäeval, 8. ja 9. septembril Vabal Laval.

Ro-Ro järelpeo pilet ilma festivalipassi või vastava päeva piletita maksab 10 eurot (müügil kohapeal).

Narva Muuseumiga koostöös toimuvate ekskursioonide piletid hinnaga 10–25 eurot on müügil Fientas.

Paadituuride, Jaapani lõunasöökide ja narvapärase hommikusöögi piletid on müügil shop.tmw.ee. (sündmustele on piiratud arv kohti!)

7. septembril toimuv avakontsert, BAZAR arutelu ja linnalava kontserdid on kõigile huvilistele tasuta. OBJEKTis ettevõtluspäeval osalemiseks on vajalik eelregistreerumine.

Muusikaprogrammi üritustele Vabale Lavale ja Ro-Ro klubisse pääsevad alaealised ainult koos täisealise volitatud saatjaga.

INFOPUNKT AVATUD

N, 07.09 12.00–20.00 (Raekoja plats)
R, 08.09 12.00–01.00 (Vaba Lava)
L, 09.09 12.00– 01.00 (Vaba Lava)

KUIDAS NARVAS LIIGELDA?

Enamik festivali asukohti on üksteisest maksimaalselt 15-minutise jalutuskäigu kaugusel. Taksosõit maksab linna sees umbes 3,5 eurot (varuge sularaha!) ja Narva-Jõesuusse (14 km) umbes 10–15 eurot. Võimalik on kasutada ka sõidujagamise äppi Bolt. Käimas on ka tasuta festivali eribuss.

FESTIVALIBUSS