Lee Scott GB

Blah Recordsi kunstiline juht, kaasasutaja ja kaasomanik Lee Scott kasvas üles Runcorn Townis, mida enam ei eksisteeri, kuna seda peeti surnud rämpsuks ja lömastati. Kui ta just tagaaia piirdeaedade ja põõsaste vahelist ruumi mööda ei jooksnud, tehes erinevaid loomahääli ja ähvardades vanu inimesi, tagus ta lusikaid vastu kaste, et ise muusikat teha. Ühel päeval otsustas ta leiutada oma žanri ja hakkas räpilugusid tegema enne, kui ta teadis, kes need räpparid üldse on. See juhtus täpselt 3 aasta, 4 kuu, 2 nädala ja 5 päeva vanuses, kasutades pere sisseehitatud mikrofoniga stereomakki. Kes oleks teadnud, et sellest väikesest, tehniliselt arenenud, mitme isiksusehäire all kannatavast lapsest saab kultuslik hiphopi kangelane? Tema vanaisa.

Lihtsamalt öeldes on Lee Scott üks oma skene hinnatumaid sõnadekirjutajaid ja juhtfiguure alates 2000. aastate algusest, mil ta koos oma varajase riimipartneri Salariga lavale tungis.

2016. aastal asutas ta koos sõpradega plaadifirma Blah Records, mis on arenenud üheks tänapäeva auväärseimaks hiphopi kaubamärgiks ning seda suuresti tänu Lee visioonile ja innukusele. Olles nii edukas produtsent kui ka räppar, on ta mänginud võtmerolli kõigis enda juhitud projektides, alates Antiheroesist kuni Cult Mountainini välja.